martes, 7 de julio de 2015

Visitem una exposició: BIENNAL D'ART DE CORBERA D'EBRE

Per quart any consecutiu s’està realitzant al “Poble Vell” de Corbera d’Ebre (Terra Alta) una exposició d’art, amb més de 120 obres realitzades per 40 artistes. Diverses maneres d'entendre l'art plasmades en diferents tècniques i formats, en una mostra que vol fer una reflexió des del món de l'art als problemes que hi ha actualment en tots els àmbits de la societat.
Per aquesta IV Biennal, l’espai expositiu és l’Església de Sant Pere, remodelada com a centre cultural, que acull les obres i activitats relacionades amb els articles 19 i 27 de la Declaració Universal dels Drets Humans de l’any 1948, que fan referència a la Llibertat d’Expressió i a la Cultura.
Aquesta biennal coincideix amb el 20è aniversari de l'Abecedari de la Llibertat, on un grup d'artistes van col·locar en diferents espais del Poble Vell les 28 lletres de l'abecedari. Al cap de dos anys van ser els escriptors i els poetes que van posar la paraula a les lletres.

Artistes.participants:
Manuel Andreu, Jaume Bach, Juan Belchi, Inés Borràs, Rubén Borré, Francesca Calaf, Gaspar Cañada, Josep Cañada, Laia Carrera, Lluïsa Casas, Rafel Esteruelas, José Miguel Flores, Helena Frias, Pere Hereu, Joaquín Hernández Pellisa, Yves Le Guellec, Nicolás Loiseau, Pierre Louis Jean Renel, Suelin Low Chew Tung, Xavier Magalhaes, Mais, Montse Marcet Joaquim Marsal, Sento Masià, Toni M. Micó, Aurelio Monge, Toni Moreno, Florencio Palencia, Joan Panisello, Montse Pedrola, Jesús Pedrola, Emilia Perucho, Encarna Pons Aldavert, Sergi Quiñonero, Quima Ros, Germán Ruiz, Joan Skelton, Cristina Sala, Fc. Xavier Solé i Borràs, Helena Solé, Vidal Marcó, Magda Zaragoza, Col·lectiu Zero Mig.

Col·lectiu Arraïls (Matarranya): José Manuel Aragonés, Ana Carreras, Jordi Ferrer, Luz Marina Montealegre, Mónia Naudín, Lluís Ribalta, Ersi Marina Samará, Silvia Sanmiquel, Rafa Torralbo.
En aquesta exposició podem veure peces de tota mena: un cavall a mida real fet de ferradures, una escultura feta amb una màquina d’escriure, quadres tombats de l’inrevés, pintures i escultures de diferents estils i materials...
L’exposició es va inaugurar el dia 2 de maig i estarà oberta al públic fins el 30 d’agost.
Per més informació, podeu entrar als següents enllaços:
http://www.poblevell.cat
www.arrails.com

Algunes de les obres que es poden veure a l'exposició:






 






 

No hay comentarios:

Publicar un comentario