Entre olles i tupins.

"ROQUES" de xocolata

Ingredients:
- 1 rajola de xocolata per a fondre ( Nestle ó una altra), xocolata negra, amb llet ó blanca.

- 1/2 paquet de cereals ( Special K ó qualsevol similar, sense afegits - fruits del bosc, et, i sense altre tipus de cobertura- xocolata, et)
- fideus de colors - per decorar


Preparació:


-Desfem la xocolata, ja sigui al microones com en una caçola al foc.

-Triturem amb les mans els cereals, fins que quedin en miquetes ( NO en pols ).
-Barregem la xocolata fosa amb els cereals, tot junt en un bol. No fa falta afegir sucre, ja que la xocolata tindrà tota la dolçor desitjada.
-Amb una cullera petita anirem fent muntanyetes de la barreja - que quedaran deformes i diferents totes elles - i les posarem damunt del taulell de la cuina, on primer haurem estès paper de forn ( perquè no s'enganxin ).
-Abans de que es quedin sòlides, tirarem pel damunt els fideus de colors, perquè quant la barreja quedi seca, ja es mantinguin enganxats.
-Quant estiguin secs, quedaran en formes diferents amb el toc de color dels fideus i ... ja es poden menjar!!!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario