domingo, 20 de mayo de 2018

QUE LLEGIM?: “DE PART CERTA” d’Angel Martí

Fa uns anys vaig conèixer l’Angel Martí, com qui diu, per casualitat; la nostra passió per la poesia i els llibres ens va unir en un projecte comú.

Avui puc dir que és una persona que aprecio i admiro, personalment i professionalment a través de la seva obra i sobretot, de la seva forma de ser, propera, natural i senzilla.

Qui és l’Angel Martí

Àngel Martí Callau, neix el 1966 a l'Ametlla de Mar. És Diplomat Superior en Criminologia, Màster en Seguretat Pública i Privada i Tècnic en protecció Civil i Gestió d'Emergències.

Ha publicat una novel·la, "Llàgrimes de Sal", un conte, "Escacs un Regne Màgic" i un poemari "El desfullar de les ànimes" i un llibre de relats “De part certa”. Ha participat en diverses antologies de Poetes de l'Ebre, Poemes al Vent, poetes de l'editorial Neopàtria i en el llibre homenatge a Rosa Fabregat. Ha estat guanyador del "I Premi Poesia Escales que Pugen al Cel", guanyador del "IV Concurs de poesia de Vimbodí" i accèssit premi jurat tècnic i premi del popular al XVI concurs de poesia de l'Esplai d'Olot. És membre de Poemes al Vent i Calacultura, presentador de "L’Absenta" de La Cala RTV i lletrista del grup de roc MUTO.

“De part certa”

En aquests setze relats, al llibre “De part certa”, l’autor, ens transporta amb una prosa senzilla, intimista i de fàcil lectura, a mons desconeguts, complexos i de vegades convulsos. El d’un soldat de Déu, d’un home ocell, d’un expert en viatges astrals, d’una experiència d’adolescent, d’un presidiari poc convencional, d’una ment torturada o d’una vident.

Històries d’amor entre un home i una olivera, la dura vida d’una figa, la rebel·lió d’un ocell inconformista o fins i tot el relat d’unes màgiques barbes de nan, el passejaran per una fantasia tan real com la vida mateixa.

El nexe comú d’aquest llibre, és precisament que en totes les històries, en un moment o en un altre apareix aquesta frase, tan utilitzada en els pobles petits quan un no vol revelar la font de la informació que dóna: “De part certa”.

L’Angel també té un blog on publica sobre la seva obra literària i d’altres autors, a més a més de compondre lletres pel grup de rock “MUTO”.

Per més informació, podeu entrar als següents enllaços:



Presentació del llibre “De part certa” a Gandesa

El divendres dia 6 d’octubre de 2017, va tenir lloc a la Biblioteca Municipal de Gandesa (Terra Alta), la presentació d’aquest llibre, a càrrec del també escriptor i professor Albert Guiu, amb la lectura de diferents relats a càrrec dels companys de l’Associació de Poetes POEMES AL VENT Mª Espina Niella, Andreu Alanyà i Marta Barón.
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario