lunes, 21 de octubre de 2013

...el que m'agrada fer és: DIBUIXAR (Taller de Dibuix - juliol 2013)

Aquest estiu he fet moltes coses, entre elles, recuperar una de les meves moltes i variades passions: EL DIBUIX.
 
Vaig tenir la sort d'assistir a les classes que va impartir en JORDI TÉRMENS, al "Taller de Dibuix" que va tenir lloc a la botiga "ART i PAPERS" de Tortosa ( més informació sobre cursos, tallers i activitats vàries a : www.artipapers.com)
 
Breu curriculum d'en JORDI TÉRMENS:
 
En Jordi és il·lustrador editorial, publicitari i d'espais interpretatiu de patrimoni històric i natural.
 
En l`hàmbit infantil i juvenil ha publicat a "Cavall Fort", "Bromera", "Edelvives", "Cossetània" i edicions "la Patumaire", tant en narrativa com en llibres de text.
 
A les Terres de l'Ebre podeu veuree dibuixos seus als espais interpretatius de les avançades de Sant Joan de Tortosa, les Torres de Guaita de l'Aldea, la Torre de Campredó,  la Torre fusellera del castell de Mòra d'Ebre, i  diferents plafons identificatius de fauna del Parc Natural del Delta de l'Ebre, et.
 
En el 2011, va guanyar el premi d'il·lustració Joan Llaverias de Lloret, va realitzar l'exposició "La natura dibuixada" a la Bibliotca de l'Observatori de l'Ebre, i va col·laborar enn la primera edició del "Bigdraw de Tarragona" ( recentment premiat amb el "Darwing Inspiration Award" del 2011).
 
Per més informació, podeu visitar la pàgina: www.madellapis.blogspot.com
 

L'objectiu del taller:
 
És que l'alumne adquireixi els coneixements bàsics per desenvolupar un dibuix; encaix i esbòs, passat a net, ombres i color,...
 
Per aconseguir aquest objectiu, el taller va constar tant de parts teòriques com de pràctiques.
 
Així mateix, va tenir un toc divertit, ja que, cada dia abans de  finalitzar la classe es realitzava una pràctica que consistia en fer "dibuix ràpid", molt divertit, la veritat.
 
Aquest va ser el resultat  final ( dibuixos fets per Marta Barón) :







No hay comentarios:

Publicar un comentario