miércoles, 29 de enero de 2014

una pel·lícula interessat: "EL BOSC"

Avui us recomano una pel·lícula de temàtica històric-fantàstica: "EL BOSC"

És una pel·lícula catalana de 2012 dirigida per Oscar Aibar a partir d’un guió d’Albert Sánchez Piñol, que va obtenir el premi Gaudí 2012 a la millor actriu per a Maria Molins.

Els actors i actrius principals són: Tom Sizemore, Àlex Brendemühl, María Molins, Benjamin Nathan-Serio, Josep Maria Domènech, Pere Ponce i Manel Dueso.

 Argument:

L'any 1936 esclata la Guerra Civil i les milícies anarquistes prenen el poder al Baix Aragó. Una família del Baix Matarranya, Ramon i la seva dona Dora, amaguen un secret ancestral: prop de la masia on viuen apareixen unes misterioses llums, un fulgor sobrenatural que es fa visible dos nits a l’any, entre la mala herba d’un estrany bosc. Segons la tradició familiar, aquestes llums són una porta a un altre món al que només acudeixen els desesperats i d’on ningú tona mai més. El misteri s’ha mantingut en secret generació en generació, però l’arribada de la guerra civil a la comarca capgirarà la història sorprenentment.  Quan lo “Coixo”, un anarquista enamorat de Dora, intenta acabar amb Ramon, aquest es veurà obligat a entrar en les llums i desaparèixer. Dora resistirà a la guerra i l'assetjament de lo “Coixo” amb l'única ajuda d'un oficial de les brigades internacionals i d'un vell anarquista, fins que Ramon reapareix des del més enllà.
 
El bosque


 
Un cop més, la petita població d’Arnes, a la Terra Alta, va ser escenari del rodatge d’una pel·lícula ( recordeu l’entrada que vaig fer sobre  la pel·lícula “BRUC, la llegenda”).

Cal nomenar que, aquest cop també hi van participar com a “extres” persones de la mateixa població d’Arnes i de poblacions veïnes i tenir molt en compte que, es pot gaudir de la pel·lícula en diferents idiomes (castellà i subtítols també en anglès), però us recomano que l’escolteu en versió CATALANA, ja que s’ha enregistrat fidelment, amb català de la franja. Molt interessant!!!!!

Per més informació, podeu entrar als següents enllaços, del director de la pel·lícula i, també podreu veure el “tràiler” en català:



 

No hay comentarios:

Publicar un comentario