jueves, 21 de febrero de 2013

RECEPTES DE CUINA.

"ROQUES de xocolata"

Ingredients:

-1rajola de xocolata per a fondre ( Nestle ó una altra), de xocolata negra, amb llet ó blanca,
 
-1/2 paquet de cereals ( Special K ó qualsevol similar, sense afegits - fruits del bosc, et, i sense altre tipus de cobertura- xocolata, et)
 
-fideus de colors - per decorar.
 
 
 Preparació:

-Desfem la xocolata, ja sigui al microones com en una caçola al foc.

-Triturem amb les mans els cereals, fins que quedin en miquetes ( NO en pols ).

-Barregem la xocolata fosa amb els cereals, tot junt en un bol. No fa falta afegir sucre, ja que la xocolata tindrà tota la dolçor desitjada.
-Amb una cullera petita anirem fent muntanyetes de la barreja - que quedaran deformes i diferents totes elles - i les posarem damunt del taulell de la cuina, on primer haurem estès paper de forn ( perquè no s'enganxin ).

-Abans de que es quedin sòlides, tirarem pel damunt els fideus de colors, perquè quant la barreja quedi seca, ja es mantinguin enganxats.

-Quant estiguin secs, quedaran en formes diferents amb el toc de color dels fideus i ... ja es poden menjar!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario