martes, 26 de septiembre de 2017

UN PROJECTE MOLT INTERESSANT: la pel•lícula “ANNE” de Marta Viña Berbís




“ANNE” és un viatge reflexiu entre una mare i la seva filla que parteixen de la mateixa realitatl'adopció.
“ANNE”  fa referència a tota pel·lícula contemplativa on les mirades, els gestos i sobretot els silencis són presents. Tracta de la vida, d'un viatge reflexiu on darrere de cada imatge, element i acció, hi ha un significat. És una història basada en fets reals.


Sobre ANNE
“ANNE”  és el projecte final de carrera de Marta Viña Berbís, que ha unit a amics i companys de la indústria audiovisual.
Parteix de la necessitat de narrar la història del pare de la directora. La història va sorgir fa molts anys, a través de reflexions, de caminades i de contemplacions. No només a través de les paraules, sinó de la seva mirada trista que compta i expressa més del que intentis treure-li. Així doncs, és una història narrada a través de la mirada d' ell, qui mereix que s'expliqui el seu camí emocional.
També sorgeix de mil reflexions i preguntes que han sorgit mentre pare i filla contemplaven el paisatge passar a càmera ràpida a través del vehicle. I és que, adoptes per necessitat de ser pare o per donar-li la oportunitat a un nen ?. I una de les respostes possibles apareix en la història.
En el film, la comunicació i l'apropament entre una mare i la seva filla es farà evident a través de les estacions de l'any. Necessitaran el pas del temps per conèixer-se a si mateixes.
És una història basada en fets reals, que no només té com a tema l'adopció, sinó l'essència de l'ésser humà, la vida i el pas del temps. No només tracta de la vida, sinó també de la mort i de com mai pots desfer-te d'un buit.
Podeu seguir el projecte al següent enllaç:

Calendari i pla de rodatge
El rodatge tindrà lloc a les quatre estacions de l'any. Per això, es dividirà en quatre blocs per raons narratives i estètiques del projecte.
És molt important rodar en aquestes dates per mostrar l'essència del guió i arribar a transmetre que s'esperava. Per això, el rodatge es dividirà en:
• Tardor al novembre,
• Hivern al gener,
• Primavera al març i
• Estiu al maig.
Cada rodatge estarà comprimit en uns quatre o cinc dies, amb un pla de rodatge intens per dur a terme un procés d'experimentació i reflexió que requereix el projecte. Pretenem optimitzar al màxim els recursos i donar la importància a un procés creatiu elevat per a tot l'equip.
Els mesos anteriors serviran per preparar amb detall la producció. Els mesos posteriors, es conclourà el projecte amb la postproducció i l'estrena aproximadament en els mesos d'estiu, a partir de Juny, on es lliuraran les recompenses per als mecenes, ja que aquest projecte es finança a través de donacions fetes mitjançant la plataforma “VERKAMI” -per accedir podeu entrar al següent enllaç:
A què es destinaran  les aportacions dels mecenes?
Les aportacions que es recapten gràcies a tots els mecenes que vulguin formar part del projecte, serviran per costejar la producció del rodatge “ANNE”.
Com el rodatge es divideix en quatre blocs, el percentatge total recaptat en aquesta campanya servirà per als dos primers blocs (tardor i hivern).
Els costos es repartiran en el lloguer del material, l'ambientació, l'estada a la localització i els transports.
També, en un percentatge més petit, les aportacions seran utilitzades per a les recompenses promeses als mecenes.
Dedicat als mecenes
L'estrena es farà en principi a Girona i un altre a la Terra alta. La directora i equip, esperen que tots els mecenes assisteixin. A les recompenses s'especifica qui tenen l'oportunitat de seure i formar part de l'acte al costat dels membres de l'equip.
Aprofitaran i dedicaran una part de l'estrena al lliurament de les recompenses, ja que per l’equip és molt important agrair el suport dels mecenes per fer realitat el projecte.
Tots els mecenes que no puguin assistir a alguna de les estrenes, hi haurà la possibilitat d'enviar-los les recompenses via correu, encara que les despeses d'enviament no estan inclosos.



 





No hay comentarios:

Publicar un comentario