martes, 26 de septiembre de 2017

JOAN ROVIRA, músic i cantant

Feia temps que no us recomanava música i ha arribat l'hora de fer-ho amb un altre cantautor de les nostres terres, en Joan Rovira, que he descobert fa poc, tot i que ja té dos discs al mercat, publicats recentment, ja fa molts anys que aquest noi de Camarles (Baix Ebre) porta la música pel món.


Qui és Joan Rovira i què fa?

Joan Rovira (Camarles, Baix Ebre, 1982). Va ser l'"artista revelació" dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Després de la seva època de música de carrer, el seu disc debut va ser “Peix Sense Espina” (Satélite K, 2015). El 2017 va publicar el disc “Encara tenim temps”. L'artista ebrenc proposa el concepte de Festa-Autor, que combina la música festiva i la música més personal.

Després de tocar als carrers de Londres, París o Dubai, Rovira ha vist milers de fisonomies aturar-se davant seu, somriures, indiferències amb monedes i complicitats sense ni un ral. Després d'aquest trànsit musical i vital, el músic va torna a casa per presentar un nou treball a Catalunya.

La gira va tenir parades a Tortosa, Tarragona, Girona i Barcelona. El tour arribà després del seu pas per festivals com el Cruïlla Barcelona, Músiques Sensibles, Emergent, Musica't o Bcn Shopping Fest. Joan Rovira ha estudiat saxo a l'ESMUC i és el compositor de 'Germans de Llengua', el tema enregistrat amb la Cobla Sant Jordi de Barcelona i que l'Assemblea Nacional Catalana va fer servir com a banda sonora d’un dels vídeos oficials de la V de l’11 de setembre de 2014.

Per més informació, podeu entrar al següent enllaç:


On també podreu veure algun dels seus videoclips, com el següent:





No hay comentarios:

Publicar un comentario