domingo, 20 de septiembre de 2015

ArtGrobotiga: art i molt més!

Al mes de juny d’aquest any va tenir lloc la inauguració d’un nova i original botiga a Arnes (Terra Alta). El seu nom és “ArtGrobotiga” i la seva propietària és algú que té molt a veure amb l’art: l’Elena Solé.
Qui és l’Elena Solé?
Definir a l’Elena és difícil, ja que té tantes vessants artístiques i personals que resulta una mica complicat, però la podria definir com una artista polifacètica :pintora (vegeu algunes de les seves obres a la botiga) i escriptora (no deixeu de llegir el seu primer llibre “Elisa Voltes”, amant de la seva família, la seva terra i bona amiga dels seus amics.
Què és l’ArtGrobotiga?
És una petita i acollidora caseta de fusta, situada al C/Aragó, núm. 8 d’Arnes (Terra Alta) on es pot trobar diferents obres de l’Elena (pintures i altres) a més a més de diferents classes de complements de bijuteria, mocadors de coll, bosses de mà i articles de decoració, escriptura i regal. També realitza treballs de restauració i manualitats per encàrrec. No poden faltar els productes de la nostra terra com poder ser vins i olis, melmelades caseres, formatges, et.
Que té particular aquesta botigueta, que no tingui una altra de les mateixes característiques? –agrobotigues, et- doncs que, també s’hi realitzen diferents cursos, tallers i presentacions de llibres.

Què hi podem trobar:
Productes de la terra, articles de regal, bijuteria, et







Quadres realitzats per l'Elena i que es poden adquirir a la botiga:



 
 
 
 
 
 
 
Tallers realitzats durant l’estiu de 2015:
 
 



Presentacions de llibres:

Com coneixereu la botiga:


                                                         Amb l'amiga Elena Solé
Per més informació sobre la botiga i les activitats que es realizen, podeu entrar a la seva pàgina del Facebook.

No hay comentarios:

Publicar un comentario