viernes, 8 de noviembre de 2013

Inauguració nou espai "LA BOTIGA DE L'EBRE" a Tortosa.

El dia 2 de novembre, vaig tenir el plaer d'assistir a la inauguració del nou espai de "LA BOTIGA DE L'EBRE" ( veieu enllaç al meu blog), que va tenir lloc a Tortosa.
 
Qui i què és "La Botiga de l'Ebre"?:
 
Així es defineixen:
 
"Per damunt de tot, són una gent que estimen la nostra terra.
 
Els nostres iaios ens han ensenyat a sentir-la, a conèixer tota la riquesa que s'estén des de les serres de la Terra Alta fins a la planicie deltaica, amb el riu Ebre com a gran eix vertebrador de tota una cultura artesanal, gastronòmica, musical i literàri que volem posar ara al vostre abast.
 
Des d'aquí, us hem seleccionat els millors productes de les Terres de l'Ebre per a que pugueu gaudir-los sense haver de desplaçar-vos de casa vostra."
 
Com es pot comprar a "La Botiga de l'Ebre"?:
 
Això es pot fer a través d'internet a la pàgina web:
 
 
Però, des de fa un temps, també es pot trobar els productes en un espai físic al Mercat Municipal de Deltebre, i a partir del dia 2  de novembre, també a Tortosa al local de Marisc Mediterrani ( Pl. Alfons XII).
 
Que es pot comprar a La Botiga de l'Ebre?
 
Tant per internet, com als espais físics de Tortosa i Deltebre, podreu trobar, entre altres:
arrossos, olis d'oliva, vinagres, vins D.O. Terra Alta, cerveses artesanes, licors, brandys, cava, mel, flor de sal del Delta, ostres, productes ecològics, conserves, dolços del Delta, música, llibres, postals, terrissa, cosmètica natural, palma-canem, "els petits de l'Ebre"( on trobareu articles com clauers, agulles de pit, et) fotos del Delta, lots de regal, sabons artesanals, bonsais d'oliveres, joies del Delta, DVD's, "racó de l'art", detalls de boda, comunió i bateig... i tot de productes de les Terres de l'Ebre.
 
 


 
















Amb Vanesa Curto, propietària i impulsora de "La Botiga de l'Ebre"

No hay comentarios:

Publicar un comentario