lunes, 23 de septiembre de 2013

"4rt": Art a la Terra Alta

Us preguntareu que he fet últimament, doncs, després de molt temps, he tornat a fer i gaudir d'activitats culturals i de lleure.
 
El passat diumenge vaig tenir la gran sort de poder gaudir d'una visita guiada  a la botiga-taller anomenada "4rt", ubicada al C/ Major, núm. 3 d'Arnes ( Terra Alta ) de la mà d'una dels seus components; l'Elena Solé.
 
Què és "4rt"?
 
És un Centre de Cultura, botiga i sala d'exposicions, així com taller de manualitats.
 
Qui forma part de "4rt"?
 
Està format per quatre components, que són; Ramón Martínez i Sanmartí, Montse López i Ortiz, Guillermina Orús i Clua i Elena Solé i Beltrán.
 
Qui és qui i  que fà?

Ramón Martínez Sanmartí

Nascut a Barcelona fa  41 anys, actualment viu al Pinell de Brai.
D'esperit inquiet i innovador. Persona emotiva, observadora i autodidacte. Sempre li ha atret les arts plàstiques. Compagina la seva feina d'informàtic amb diferents expressions artístiques, com el vitrall emplomat, el dibuix i la pintura.
Ramón Martínez ha exposat a "Pinellart", i a algunes de les seves obres es poden contemplar a l'escola de música del Pinell, així com en col·leccions particulars.

Montse López i Ortiz

El Pinell de Brai ( nascuda a Blanes fa 39 anys). Pintora autodidacta, amb curta trajectòria, comença a pintar per a transmetre tot allò que sent, pe alliberar-se d'allò que amaga i no expressa amb paraules.
La major part de la seva produccíó abstracta, deixant-se portar pels colors i pel que sent en  el moment en que pinta.


Guillermina Orús i Clua
Va néixer a Barcelona (1965), tot i que passa llargues temporades a Arnes on té una casa de la seva família que era d’aquest poble de la Terra Alta.
Artista polifacètica, es dedica principalment a la decoració d’objectes de tota mena, així com a la restauració. 
Elena Solé i Beltran
Va néixer (1965)  a Arnes i viu a Arnes, de casa "Carrereta.
L’objectiu de qualsevol persona que pinta és transmetre sentiments, sensacions, somnis, contar alguna cosa a través del que expressa, despertar l’interès de qui ho està mirant, o la curiositat.
"És lo que jo vull amb la meva pintura, que cada  quadre que creo, contingui una història que provoqui sensacions, perquè al cap i a la fi, ha estat creada a partir del sentiment".Elena Solé, ha exposat en solitari a Móra d’Ebre i a Santa Bàrbara, i amb d’altres pintors, en una exposició col·lectiva a Còrdova.

Que hi podeu trobar a "4rt"?


 

 
( l'Elena Solé davant algunes de les seves obres )                                                               (amb l'amiga Elena)

 No hay comentarios:

Publicar un comentario