lunes, 21 de julio de 2014

Què llegir aquest estiu: "EL GUERRER ADORMIT"

Ha arribat l'estiu, temps de vacances, descans i per molta gent, temps de lectures.
 
Avui us recomano un llibre que no necessita recomanacions, es diu:
"EL GUERRER ADORMIT" de David Martí.
 
Qui és David Martí?
 
David Martí (Barcelona, 1970), humanista de formació, va treballar durant molts anys com a professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb l'ús de les noves tecnologies per a empreses, organismes públics i entitats sense ànim de lucre.
Però un bon dia va decidir deixar-ho tot, canviar de vida i dedicar-se a l'escriptura ia donar conferències.
El 2008 va publicar el llibre "La (r) evolució interior" i el 2010 "Les bruixes d'Arnes", la seva primera novel · la, tot un èxit entre els lectors, i el 2012 "La metgessa de Barcelona", també amb gran acollida per part del públic.
 
El 2013 ens sorprèn amb "El guerrer adormit", una novel · la inspirada en fets reals que ens fa creure en la màgia de la vida i de la qual qualsevol podria ser el protagonista.
 
Actualment presenta i dirigeix ​​Club Dante, el programa de llibres de Ràdio Nacional d'Espanya-Ràdio 4.
 
Si voleu saber més sobre el David Martí, la seva obra i les seves activitats culturals, podeu entrar a la seva pàgina web:http://davidmarti.es
 
Breu resum del llibre
"Tots ens mereixem una segona oportunitat, i per fer realitat els sommis hem d'escoltar la veu del cor. Qui no ha imaginat alguna vegada poder tenir una vida diferent? Si tinguéssim el valor de fer-ho, quants no faríem un gir de cent vuitanta graus en la nostra existència?
A la cosmopolita ciutat de San Francisco, l'Edward, que acaba de fer quaranta anys, viu un profund conflicte intern a causa del mòbing laboral a què l'ha sotmès el nou cap. Per combatre'l, es refugia en la família i en els amics, però no troba el suport que s'esperava. L'Edward no és feliç.
D'un dia per l'altre, el món se li ha capgirat, i tot i les contrarietats de la realitat, l'Edward lluita per mantenir-s'hi aferrat, malgrat que ja no hi pertany. De sobte, però, apareixen a la seva vida una nena malalta de càncer i un indi ancià amb el qual compartirà alguna cosa més que partides d'escacs al Golden Gate Park. Tots dos li ensenyaran a recuperar la il·lusió i amb el temps s'acabaran convertint en amics, mestres i companys de vida."
 
Personalment, us asseguro que m'ha arribat fins al fons de l'ànima. No deixeu de llegir-lo... perquè... "tots ens mereixem una segona oportunitat".
 
                             (amb David Martí, en la presentació d'un dels seus llibres)

No hay comentarios:

Publicar un comentario