"ROQUES de
xocolata"
Ingredients:
-1rajola de xocolata per a fondre ( Nestle ó una altra), de xocolata negra, amb llet ó blanca,
Ingredients:
-1rajola de xocolata per a fondre ( Nestle ó una altra), de xocolata negra, amb llet ó blanca,
-1/2 paquet de cereals ( Special K ó qualsevol similar, sense afegits - fruits
del bosc, et, i sense altre tipus de cobertura- xocolata, et)
-fideus de colors - per decorar.
Preparació:
-Desfem la xocolata, ja sigui al microones com en una caçola al foc.
-Triturem amb les mans els cereals, fins que quedin en miquetes ( NO en pols ).
-Barregem la xocolata fosa amb els cereals, tot junt en un bol. No fa falta afegir sucre, ja que la xocolata tindrà tota la dolçor desitjada.
-Amb una cullera petita anirem
fent muntanyetes de la barreja - que quedaran deformes i diferents totes
elles - i les posarem damunt del taulell de la cuina, on primer haurem estès paper
de forn ( perquè no s'enganxin ).
-Abans de que es quedin sòlides,
tirarem pel damunt els fideus de colors, perquè quant la barreja quedi seca, ja
es mantinguin enganxats.
-Quant estiguin secs, quedaran en
formes diferents amb el toc de color dels fideus i ... ja es poden menjar!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario